Kapitalförvaltning och sparande

Genom ett av marknadens bredaste utbud av finansiella produkter och tjänster skräddarsyr vi rådgivningen till dig utifrån dina behov och din unika situation.
Oavsett om du vill överlåta alla investeringsbeslut till oss eller själv vara delaktig får du genom vår plattform bland annat tillgång till mer än 80 000 fonder. Med vår portföljförvaltning kommer du dessutom åt unika placeringar som annars har höga insättningskrav och bara är tillgängliga för institutionella investerare. I portföljförvaltningen hjälper vi dig löpande att fatta investeringsbeslut och din portfölj bevakas dagligen av vårt team. Vi månar om vår värld och ställer därför höga krav på att samtliga fonder vi rekommenderar har en hög etisk standard.

Vi är ett personalägt bolag utan ägarintressen från banker, fond-, värdepappers- och försäkringsbolag vilket innebär att vi rekommenderar dig de produkter vi själva tycker är bäst. Vi har heller inga egna finansiella instrument och arbetar huvudsakligen med provisionsfri rådgivning vilket innebär att all ersättning rådgivningsbolagen i vanliga fall erhåller går tillbaka till dig som kund. Detta innebär till exempel att du handlar fonder till mellan 30 och 70 % rabatt genom oss samtidigt som vi minimerar intressekonflikten att rekommendera dig en investering framför en annan.

Vi hjälper både privatpersoner och företagare, och oavsett om du behöver hjälp att placera hela eller delar av din förmögenhet ser vi till att du får en skräddarsydd finansiell plan som vi regelbundet uppdaterar efter rådande omständigheter.
Genom ett personligt möte är vi övertygade om att vi bäst förstår dina unika behov och preferenser. Det gör att vi kan lämna de bästa råden och att det blir tydligt hur vi skapar värde för just dig.

Konsultationen är naturligtvis helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till något. Ingen kommer tjata på dig om att bli kund, hos oss blir du kund för att du vill.
Studie efter studie har dock visat att de som tar hjälp av en professionell finansiell rådgivare i genomsnitt får 3 till 4 % bättre avkastning på sitt kapital, så troligtvis kan vi hjälpa dig att snabbare nå dina mål. Du får givetvis samma trygghet och garantier hos oss som hos banken.

Boka ditt möte redan nu.

Kontakta OSS nu