Kapitalförvaltning
Har du svårt för att navigera och välja bland de drygt 4 000 fonder som finns i Sverige? Nästan dagligen kan vi läsa om fonder som tar för mycket betalt i relation till vilken avkastning de ger. Vi granskar kontinuerligt de finansiella marknaderna och utbudet av olika sparlösningar. På så vis säkerställer vi att du inte fastnat i fonder som underpresterar. Är du osäker på om det är bättre att investera i enskilda aktier och obligationer än fonder? Det finns många olika sätt att förvalta en förmögenhet på, tillsammans skräddarsyr vi en lösning som passar just dig.

Pension
I genomsnitt har vi sju pensioner att hålla koll på. Vet du hur dessa fungerar och påverkar din framtida lön (pension)? Många utsätter sitt sparande för onödigt stora risker vilket kan leda till en kraftigt reducerad levnadsstandard som pensionär. Väldigt ofta träffar vi kunder som inte vet hur ekonomin kommer att se ut när de väl ska gå i pension. Vi hjälper dig att få koll på läget genom att göra en pensionsprognos samt att utvärdera din situation och identifiera förbättringsmöjligheter.

Sparande
Kan du tänka dig en lönesänkning på 40 %? Privatanställda tjänstemän beräknas få 60 % av sin slutlön i pension. Vi är experter på sparande, ta hjälp av våra rådgivare för att få veta hur du kan kompensera för inkomstbortfallet.

Skatt
Hur mycket betalar du i skatt? Sverige är ett av de länder i världen med högst skattetryck och många betalar mer skatt än vad de behöver. Vissa går i tankar att flytta utomlands och undrar hur det påverkar deras ekonomi, andra sparar fortfarande i gamla depå- och fondkonton trots att investeringssparkontot har funnits sedan 2012. Vi hjälper både privatpersoner och företag att se över hur de kan minimera sin skattebörda.

Juridik
Hur förändras ditt och dina näras liv om du skulle drabbas av demens? Att blanda in en God man i vardagen tycker många är en stor inskränkning i livet. Sedan 2017 har du möjlighet att själv välja vem som ska få ta hand om dig om du skulle bli sjuk och inte kunna ta hand om dig själv. Rätt familjejuridiska dokument säkerställer att du inte sätts i en oönskad situation vid sjukdom, skilsmässa eller dödsfall. Vi samarbetar med en mycket kunnig expert inom familjejuridik och kan hjälpa dig att upprätta bland annat testamente, framtidsfullmakt, äktenskapsförord och samboavtal.

Risk
Olycksfall, sjukdom och dödsfall. Livet är fullt av risker. Vi hjälper dig att se över behovet av att skydda dig med hjälp av försäkring. Vi samarbetar med de flesta större försäkringsbolag och hjälper dig att hitta lämpliga lösningar som passar just din situation.

 

Close Menu